Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

6de BISMARCK-LEZING

15 november , 2018 @ 13:30 - 16:30 UTC+0

Wij zijn zeer verheugd om op 15 november aanstaande de 6de editie van de Bismarck-lezing te organiseren. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

De Bismarck-lezing gaat ook dit jaar weer in op de toekomst van ons pensioenstelsel met deze keer de focus op technologische innovatie.


‘Innovatie en Digitale Transformatie: rol, impact en termijn’

We zijn er zeer trots op dit jaar maar liefst vier sprekers te mogen verwelkomen. De aftrap zal plaatsvinden door volksfilosoof 
Bas Haring met een algemene beschouwing over sectorinnovatie. Aansluitend vertellen een afvaardiging van het Pensioenlab en innovatieleads uit de pensioensector over hun initiatieven en ervaringen met innovatie en digitale transformatie: Otto Hulst (Kas Bank), Hidde Terpoorten (APG) en Rosa d’Adelhart Toorop (PwC). 
 
Ons pensioenstelsel staat aan de vooravond van een volledige herziening. Ook zullen technologische ontwikkelingen een hoop veranderen. Hoeveel van deze veranderingen zijn eigenlijk innoverend voor onze sector? En nog veel belangrijker: wat is de impact daarvan? Brengt al die innovatie en digitale transformatie wel de gewenste verbeteringen teweeg? Gezamenlijk zullen de sprekers ingaan op wat innovatie met de pensioensector doet, over de verwachtingen en de vooruitzichten in dit kader. Tijdens de presentaties is er voldoende ruimte voor discussie.

Inloop vanaf 14.00 uur en de lezing start om 14.30 uur. De bijeenkomst wordt om 16.30 uur afgesloten met een borrel.

Wij zijn dit jaar te gast bij 
AEGON, Aegonplein 50, 2591 TV Den Haag, en zijn hun zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van de zaal en het verzorgen van de ontvangst en de borrel.

Er is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage bij AEGON. Als de parkeergarage vol is, kunt u parkeren in de omliggende wijk. Wij adviseren onze gasten om gebruik te maken van het OV. Het AEGON-gebouw ligt direct naast station Den Haag Mariahoeve.
 
Wij zien uit naar een mooie betekenisvolle middag en hopen u 15 november te mogen begroeten.
Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken via het mailadres 
info@stichting-nimf.nl.
Meld u hier aan.

Gegevens

Datum:
15 november , 2018
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Netherlands Investment Managers Forum
E-mail:
info@stichting-nimf.nl

Locatie

Aegon
Aegonplein 50
Den Haag, 2591 TV
+ Google Maps

Geef een reactie