Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Achmea IM Jaarevent met George Osborne en Klaas Knot

30 januari , 2018 @ 12:00 - 19:00 UTC+0

 

George Osborne en Klaas Knot spreken tijdens het Jaarevent

Vol enthousiasme nodigen wij u uit voor ons Jaarevent. Wij hebben een afwisselend en prikkelend programma voor u samengesteld met sprekers als Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank en George Osborne, voormalig minister van Financiën van het Verenigd Koninkrijk. Vanuit hun unieke positie en ervaring delen zij hun visie op uitdagingen op het vlak van economie, monetair beleid, financiële stabiliteit en politiek. Via break-outsessies praten onze specialisten u bij over ontwikkelingen op het gebied van vermogensbeheer.

Nieuw perspectief: beleid en vermogensbeheer op zoek naar gedeeld succes
10 jaar na de crisis ziet de wereld er heel anders uit. De beleggingsrendementen zijn hoog en de economie groeit weer. Nieuwe kansen dus, maar er is ook onzekerheid. Modellen die eens houvast boden, voldoen niet meer. Beleidsmakers en beleggers staan voor nieuwe uitdagingen, zoals een zeer lage rente, klimaatverandering, systeemrisico’s en individualisering. Met vallen en opstaan wordt aan nieuwe antwoorden gewerkt. Het Achmea IM Jaarevent neemt u mee op deze zoektocht naar een nieuw perspectief. Een perspectief dat zicht wil bieden op groei, afdoende rendementen en houdbare pensioenoplossingen.

George Osborne was minister van Financiën in de kabinetten Cameron I en II en is nu hoofdredacteur van de Evening Standard. De keuze van het Britse volk voor Brexit betekende een (voorlopig) einde van zijn actieve politieke loopbaan. Van dichtbij maakt hij nu mee hoe politieke verdeeldheid en twijfel aan de bestaande internationale en sociaal economische orde hun weg vinden in het maatschappelijk debat. Als insider zal hij vertellen over het verschuivend politiek landschap in westerse landen en de belangrijkste uitdagingen en risico’s.

Klaas Knot is sinds 2011 president van De Nederlandsche Bank. In deze rol is hij nauw betrokken bij de vormgeving van beleid gericht op economisch herstel en een stabieler financieel systeem. Het zeer ruime monetair beleid heeft de laatste jaren grote invloed  gehad op onze economie en financiële markten. Ook naar de toekomst toe staan centrale bankiers voor grote uitdagingen zoals de discussie over wanneer en hoe het centrale bankbeleid genormaliseerd moet worden. Daarnaast moet de Europese economie verder hervormd worden om duurzame groei op de langere termijn te verzekeren. Kortom, er zijn veel redenen om uit te zien naar de bijdrage van DNB-president Knot.

Noteert u 30 januari alvast in uw agenda?
Het Jaarevent is van 12.00 uur tot 19.00 uur in ons Congrescentrum in Zeist. U ontvangt binnenkort de uitnodiging met het uitgebreide programma en informatie over inschrijven.

 

Gegevens

Datum:
30 januari , 2018
Tijd:
12:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Achmea

Locatie

Achmea Congrescentrum
Handelsweg 2
Zeist, 3707 NH Netherlands
+ Google Maps
Website:
http://www.achmea-evenementen.nl/event/waardevanadvies/locatie

Geef een reactie